Despre noi

In managementul proprietatii si cel imobiliar, Click Rental intentioneaza sa pastreze si sa consolideze reputatia puternica privind excelenta serviciului pentru clientii sai. Managerii nostri profesionisti de proprietati si instrumentele de marketing de prima clasa vor coopera pentru a asigura o expunere mai mare pe piata si un randament crescut al investitiei dvs.

Compania Click Rental este specializata in pastrarea si cresterea valorii de investitie a proprietatii dvs. , in timp ce genereaza cel mai mare venit posibil pentru dvs. Relaxati-va si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de detalii.

Pe parcursul vietii, proprietatea imobiliara este una din investitiile cele mai valoroase pe care le puteti face, fie ca este o casa, un duplex sau un spatiu comercial producator de venit. Cu o astfel de investitie este nevoie sa acordati timp si atentie fiecarui detaliu, de la gasirea chiriasilor potriviti pana la intretinerea in detaliu a proprietatii detinute.

Dupa ce veti apela la serviciile noastre problemele care le intampinati in trecut, cum ar fi: grijile pentru centralele in avarie, facturi neplatite de catre chiriasi, incasara la timp la timp a cecurilor de chirie, sau cheltuielile neprevazute pentru intretinere, vor fi de domeniul trecutului si dvs va veti putea concentra atentia catre alte activitati producatoare de profit in timp ce investitia imobiliara va fi pe mainile responsabile ale profesionistilor nostrii. Click Rental va gasi intotdeauna cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemele dvs. de management si eficientizarea activitatii imobiliare asumandu-si raspunderea deciziilor luate.

contact

contact img

Telefon:
0733.589.277

contact img

Fax:
021.269.35.35

contact img

Email:
secretariat6163@gmail.com

contact img

Adresa:
Blvd. Ion Ionescu de la Brad nr. 61 - 63, Sector 1, Bucuresti,

cautare

cod unic pret (euro) suprafata

Curs valutar